Skip to main content

Eerste installateurs geslaagd

08/10/2022

In september 2022 heeft Alex Mars van Mega-Des Plaagdierbeheersing uit Lelystad een bezoek gebracht aan Flock Off in Tucson, Arizona. Alex werd daarbij vergezeld door Mega-Des medewerker Dinand Ellens. Beide heren kregen uitgebreid uitleg over de werking van Flock Off. De kennismaking was niet alleen theoretisch van aard, ook de praktijk kwam uitgebreid aan bod. Diverse installaties werden bezocht en er werd meegewerkt aan een nieuwe installatie.

Flock Off training Tucson
Hands-on training

Het bezoek boodt tevens de kans om kennis te maken met de mensen achter Flock Off. De Amerikanen lieten zich van hun beste kant zien. Men was zeer te spreken over de kennis van Alex en Dinand op het gebied van vogelwering. De reis naar Arizona heeft er uiteindelijk toe geleid dat beide heren zich niet alleen als eerste Flock Off certified installers mogen noemen, maar ook tot de oprichting van Flock Off Benelux. Flock Off Benelux is de dealer van Flock Off voor de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt.

Wat is Flock Off?

Flock Off is een nieuw, innovatief product voor de wering van vogels. Het systeem heeft direct invloed op de manier waarop vogels navigeren. Een Flock Off installatie maakt het voor vogels onmogelijk om op een constructie te landen. Hierdoor wordt de vogel ontmoedigd om de constructie nog langer te gebruiken als plaats om te nestelen, rusten of te landen. Flock Off brengt de dieren geen schade toe. Flock Off is duurzaam, diervriendelijk en werkt permanent en direct.

Arizona University

Arizona University Stadion
Arizona University

De universiteit van Arizona heeft uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de werking van Flock Off. Het stadion van deze universiteit is daarvoor o.a. uitgerust met Flock Off. Een bezoek aan dit stadion in de stad Tucson mocht dan ook niet ontbreken tijdens het recente bezoek.

Flock Off installeren?

Flock Off Benelux nodigt specialisten in vogelwering uit om kennis te komen maken met deze innovatieve nieuwe oplossing.
Flock Off biedt collega plaagdierbeheersers de gelegenheid om zich te laten opleiden tot gecertificeerde installateurs zodat ook zij dit systeem beschikbaar kunnen stellen aan hun klanten.