Skip to main content

Eerste installateurs in Suriname geslaagd!!

05/11/2023

Pagina 1 van 2

Op 24 oktober 2023 hebben Magalie Plet en Robson Adipi van QPS in Paramaribo de cursus Flock Off Installateur met succes afgerond.
Beide personen kregen uitgebreid uitleg over de werking van Flock Off door Alex Mars van Flock Off Benelux. De kennismaking was niet alleen theoretisch van aard, ook de praktijk kwam uitgebreid aan bod. Diverse projecten werden bezocht en er werd ge-oefend met een nieuwe installatie.

Erkend Flock Off installateur

De reis van Alex Mars naar Suriname heeft er uiteindelijk toe geleid dat de oprichters van QPS zich niet alleen als eerste Flock Off certified installers mogen noemen in Suriname, maar ook tot de oprichting van Flock Off Suriname. Hiermee tonen zij aan dat QPS de kennis heeft om het Flock off systeem te kunnen leveren en te installeren voor héél Suriname.

Wat is Flock Off?

Flock Off is een nieuw, innovatief product voor de wering van vogels. Het systeem heeft direct invloed op de manier waarop vogels navigeren. Een Flock Off installatie maakt het voor vogels onmogelijk om op een constructie te landen. Hierdoor wordt de vogel ontmoedigd om de constructie nog langer te gebruiken als plaats om te nestelen, rusten of te landen. Flock Off brengt de dieren geen schade toe. Flock Off is duurzaam, diervriendelijk en werkt permanent en direct.

Flock Off werkt tegen alle vogeloverlast in bijna iedere situatie

Het Flock Off-systeem is een revolutionaire, hightech en humane oplossing die er voor zorgt dat vogels ONMIDDELLIJK EN PERMANENT uw constructies verlaten.

Tekst ga verder na video

Flock Off zorgt ervoor dat vogeloverlast voor eens en voor altijd wordt ge-elimineerd!
Gezondheidsrisico’s, schade, vervuiling en andere overlast veroorzaakt door vogels is voorgoed verleden tijd!

Heeft u overlast of hinder van duiven, of andere vogels?   Twijfel niet en neem contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw vogeloverlast!