Skip to main content

Tweede Flock Off cursus succesvol

25/04/2023

Op dinsdag 25 april was Hotel van der Valk in Almere de locatie waar Nederlandse en Belgische plaagdierbeheersers opnieuw kennis konden maken met Flock Off Innovatieve Vogelwering.

Flock Off Benelux BV. organiseerde voor de tweede keer dit jaar een installatiecursus voor geïnteresseerden. De deelnemers kregen zowel theoretische als praktische informatie over de werking van het systeem. Cursusleider Alex Mars gaf enthousiast uitleg over vogelwering in het algemeen en Flock Off in het bijzonder.

Deelnemers uit zowel België als Nederland konden hands-on ervaring opdoen met de installatie van Flock Off en natuurlijk was Alex beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Alle deelnemers hebben nu voldoende informatie ontvangen om zelfstandig Flock Off aan te bieden aan hun klanten. Zij mogen het predicaat ‘Flock Off Certified Installer’ voeren.

Foto’s

Net als tijdens de cursus, zegt een plaatje meer dan duizend woorden en dus laten we de foto’s graag voor zich spreken.

Tekst gaat verder na foto collage

Overlast van vogels en u wilt Flock off Installeren?

Wanneer u overlast heeft van vogels en u bent niet gecertificeerd, neem dan contact op met één van onze installateurs er zit er altijd wel één bij u in de buurt!

Aanmelden Flock Off training

Wilt u meer Informatie over het Flock off systeem of Flock off toevoegen aan uw dienstenpakket, meld u dan aan voor de volgende training: Aanmelding cursus