Skip to main content

Over ons

In 2022 zijn we gestart als dealer van Flock Off in de Benelux. Niet alleen verkopen wij het Flock Off-systeem, wij leiden ook installateurs op. Dit is niet alleen handig voor plaagdierbeheersers maar ook voor klanten die de installatie liever door eigen installateurs laten uitvoeren. Denk bij die laatste groep bijvoorbeeld aan bedrijven in de off-shore, defensie of luchtvaart.

Flock Off Benelux is een initiatief van Mega-Des Plaagdierbeheersing uit Lelystad.
Mega-Des is ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt en heeft daar naam gemaakt op het gebied van vogelwering. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist Mega-Des als eerste interesse toonde in dit innovatieve product. De combinatie van de kennis en ervaring die Mega-Des meebrengt en de unieke werking van Flock Off geven garantie voor kwaliteit en succes.

Flock Off Benelux stelt het product ook beschikbaar voor een ieder die daar belangstelling in heeft.
Flock Off Benelux BV leidt installateurs op in Nederland, België en Luxemburg zodat zij zelfstandig het Flock Off systeem kunnen installeren. Geïnteresseerde partijen worden dan ook nadrukkelijk uitgenodigd om contact met ons te zoeken.

Flock Off USA

Het Flock Off systeem werd ontwikkeld door Flock Off USA dat gevestigd is in Tucson, Arizona.
Daar is het systeem uitgebreid getest door de University of Arizona. Zij mogen een aantal Fortune 500 bedrijven tot hun klanten rekenen en het systeem wordt op grote schaal door (lokale) overheden ingezet. Flock Off USA is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse defensie om het systeem verder te ontwikkelen. Wij verwachten dat het systeem een grote rol gaat spelen in de luchtvaart en het beschermen van vogels tegen windmolens.