Skip to main content

Spechten Verjagen

29/11/2022
Spechten kunnen desastreuze schade aanrichten aan gevels en andere materialen

U kent dat wel; Een mooie nieuwe woning gebouwd van duurzaam materiaal. Maar deze natuurlijke producten die in uw huis verwerkt zijn, zijn ook aantrekkelijk voor dieren. Immers, het zijn natuurlijke materialen waar de dieren in opgegroeid zijn en zich bij thuis voelen. Ook al wordt de structuur anders, vogels, zoals spechten, kunnen dit heel goed gebruiken. Natuurlijke materialen zoals hout, samengeperst gras, of andere (zachte) structuren zijn een ideale ondergrond voor spechten om gaten in te boren voor het uittesten van nestelgelegenheid.

Spechten Afschrikken

Huizen worden steeds duurzamer gebouwd. Natuur-inclusief bouwen is in, ook ecologisch bouwen met het hergebruiken van bestaande materialen en natuurlijke elementen zien we meer en meer om ons heen.

In Almere is zelfs de hele wijk Oosterwold duurzaam en ecologisch verantwoord gebouwd. Deze bouwstijl geeft de natuur kans op meer ontwikkeling en diversiteit. Maar wat nu als een specht het heeft voorzien op je nieuwe, net opgeleverde woning? Gaten in je gevel, getimmer op je huis in de vroege ochtend om nog maar niet te spreken over de schade die wordt aangericht en niet wordt vergoed door je verzekering.

Hier zie je dat bewoners kunststof spechten ophangen tegen de gevel, CD-roms aan een draadje of stroken zilverpapier. Dit alles om maar op zoveel mogelijke manieren de specht van de gevel weg te houden. Helaas werken deze methodes niet altijd en blijft de specht terugkomen en dus ook schade veroorzaken.

MET FLOCK OFF HEEFT U GEGARANDEERD GEEN VOGELOVERLAST MEER

Spechten bestrijden met het innovatieve Flock Off systeem

Het ophangen van een namaakspecht werkt niet altijd……

Het Flock Off-vogelafweersysteem is een revolutionaire, hightech en humane oplossing dat ONMIDDELLIJK EN PERMANENT de overlast van vogels op lost en 100% gegarandeerd voorkomt dat vogels op uw constructies landen . Flock Off zorgt ervoor dat vogeloverlast voor eens en voor altijd wordt ge-elimineerd!


Gezondheidsrisico’s, schade, vervuiling en andere overlast veroorzaakt door vogels is met Flock Off voorgoed verleden tijd!

Neem hier contact op met één van onze erkende Installateurs!