Skip to main content

Eerste Flock Off cursus succesvol

19/01/2023

Op woensdag 18 januari was Hotel van der Valk in Almere de locatie waar Nederlandse en Belgische plaagdierbeheersers kennis konden maken met Flock Off Innovatieve Vogelwering.

Flock Off Benelux BV. organiseerde voor de eerste keer een installatiecursus voor geïnteresseerde plaagdierbeheersers. De deelnemers kregen zowel theoretische als praktische informatie over de werking van het systeem. Cursusleider Alex Mars gaf enthousiast uitleg over birdcontrol in het algemeen en Flock Off in het bijzonder.

Deelnemers uit zowel België als Nederland konden hands-on ervaring opdoen met de installatie van Flock Off en natuurlijk was Alex beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Alle deelnemers hebben nu voldoende informatie ontvangen om zelfstandig Flock Off aan te bieden aan hun klanten. Zij mogen het predicaat ‘Flock Off Certified Installer’ voeren.

Foto’s

Net als tijdens de cursus, zegt een plaatje meer dan duizend woorden en dus laten we de foto’s graag voor zich spreken.

Tekst gaat verder na foto collage

Aanmelden Flock Off training

Wilt u meer Informatie over het Flock off systeem of de volgende training bijwonen, meld u dan hier aan:
Aanmelding cursus